Bejelentés


Élvezné ezt a panorámát? TEGYE!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.









A mezőtúri tanya adatai

Mezőtúron, a Körös folyó Peresi holtágának partján eladó egy 10x80=800 m2-es telek, rajta egy 2x45 m2-es, beépített tetőterű, nádtetős, tornácos, téliesített parasztházzal.

A K-Ny-i tájolású épület a telek folyóhoz közelebbi részén (kb. 2/3-ánál) áll. Méretei: 9m x 5m, + tornác 9m x 1,5 m.

A tornácról belépve egy előtér/étkező funkciót betöltő helyiségbe jutunk, balra a folyóra néző, mestergerendás, búbos kemencés szoba, szemben a fürdőszoba, jobbra, az étkezőből boltív alatt léphetünk be a kis konyhába.

Az előtérből lenyitható vas lépcső vezet a tetőtérbe, aminek parapetje 1 m-rel meg van emelve. A lépcső lenyitott állapotában sem túl zavaró, bár kerülgetni kell. A tetőtér egy légterű, a tetősíkkal párhuzamos mennyezet lambériával burkolt. A padlósíkba simuló csapóajtóval zárható alulról is, felülről is.

A villany egy fázison van bevezetve, a vizet házi vízmű, a meleg vizet egy 50 l-es villanybojler biztosítja éjszakai áramról, napközben kb. 1-2 óra rásegítéssel. A víz iható, de nem jó ízű, főzésre azonban alkalmas.

Fűteni a kemencébe bevezetett, 1700 W-os fűtőszállal lehet, szükség esetén az olajradiátor rásegít.

A kemencébe természetesen fával is be lehet gyújtani, tűzterében jószerivel minden kemencés étel elkészíthető.

A főzéshez egy három rózsás, sütővel rendelkező PB gáztűzhely áll rendelkezésre.

A ház 1982-ben épült salakblokk téglákból. A tornác, az étkező, a konyha és a fürdőszoba padlója mezőtúri tégla, a szoba és a tetőtér hajópadlóval borított.

1993. óta van a mi tulajdonunkban.

Kisebb felújítások - meszelés, mázolás - folyamatosan történnek három-négy évente, jelenleg a fa felületek újrafestése aktuális. A házi vízművet 2004-ben cseréltük újra. A nádtető 2008-ban került felújításra.



KAPCSOLAT













Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!